Regnestuen_Kuppel.jpg

På trods af navnet er Regnestuen meget mere end en regnemaskine. Vi er en lille, dynamisk ingeniørvirksomhed, der fokuserer på at skabe arkitektur af høj kvalitet og kunst i det offentlige rum. Konstruktioner, som inspirerer og giver brugere og tilskuere særlige oplevelser. Regnestuen bygger altid med øje for dem, der skal bruge det.

Derfor arbejder vi tæt sammen med arkitekter, tegnere og kunstnere i gennem hele processen. Vi ønsker ikke bare at dokumentere projekterne, men indgår i dialog fra start til slut for at sikre, at drøm og vision bliver til virkelighed og afspejler sig i det færdige resultat.

Vi gør os umage med - og insisterer på at bruge tid på - at arkitekturen og kunsten bliver gennemarbejdet og robust.  

Regnestuen er en ung virksomhed, der tæller i alt 5 civilingeniører, der alle repræsenterer den nye generation af fleksible og engagerede ingeniører.

Til forskel fra større og mere traditionelle ingeniørfirmaer er rådgivningen hos Regnestuen typisk langt mere personlig. Dit projekt forsvinder ikke i en stor organisation. Vi går op i byggeri, men også i mennesker.

Hos Regnestuen er vi nysgerrige og videbegærlige og afprøver gerne den nyeste forskning inden for materialer og arbejdsmetoder i praksis. Alle medarbejdere har en bred viden inden for ingeniørfaget og har erfaring med kommunikation mellem alle parter i en byggeproces. 

Mød vores team HER

Regnestuen har eksisteret siden 2005 og er startet af civilingeniør Jens Chr. Haukohl Kristensen. Fokus var fra begyndelsen på nybyggeri af boliger, samt på renovering af eksisterende boliger og kontorer i alle typer materialer.

Se vores projekter HER

I 2015 blev Kasper Lau Køppen en del af firmaets ledelse som partner. Ejerkredsen i firmaet blev udvidet for at sætte endnu mere fokus på utraditionelle og spændende konstruktioner. Kasper har gennem sin karriere arbejdet på store projekter i både Danmark og udlandet 

Hos Regnestuen er vi opmærksomme på, at vi er del af en omverden. Det betyder bl.a,  at vi sparer beton, hvor vi kan og vægter vores medarbejderes trivsel.